Wij zijn Jan en Tamara Zoetebier en wonen in Drempt, een mooi dorp nabij het mooie stadje Doesburg. Drempt ligt in de provincie Gelderland en behoort onder de gemeente Bronkhorst. Onze woning is vrij gelegen en beschikt over een gezellige tuin met voldoende ruimte voor onze honden.

Onze grote passie is het actief bezig zijn met onze labrador retrievers. Momenteel hebben wij 6 lieve Labrador Retrievers te weten 2 reuen en 5 teven. Onze ervaring is gebaseerd op intensieve omgang met Labrador Retrievers sinds 1990. In het begin was onze hobby slechts gericht op gezellige omgang met de honden en daarna is onze belangstelling meer op het kwalitatief in standhouden van de zo typische Labrador kenmerken gaan liggen. Hieruit is voortgekomen de wens om in eigen beheer een officiële Labrador kennel te starten met als doel op beperkte schaal nestjes te fokken.

Ter verbetering van het ras fokken wij volgens de regels van de Nederlandse Labrador vereniging. Dat wil zeggen: vader- en moederhond zijn goedgekeurd voor heupdysplasie (HD) en elleboogdysplasie (ED). Verder worden de fokhonden jaarlijks gecontroleerd op erfelijke oogziektes en hebben ze een Optigen-ooguitslag. Voor een goed geregelde verkoop van onze puppy’s maken wij gebruik van het koopcontract dat de NLV adviseert.

Onze honden wonen binnenshuis en hebben meerdere gehoorzaamheids- en/of jachttrainingen doorlopen. Ook de puppy,s groeien in huiselijke omstandigheden op en zijn daardoor goed gesocialiseerd.

Voor een succesvolle plaatsing van onze puppy’s streven wij naar een goed contact met de aspirant-kopers

Download
Informatiefolder "Of sweet Ale"
infolabradorofsweetalepdf.pdf
Adobe Acrobat document 186.8 KB